Het instellen van outlook gaat wat anders in 2010 en 2013 dan in 2016 en 2019, helaas werken wij met 2019 maar we zullen proberen om voor 2010 en 2013 ook iets te maken. Bij een nieuwe installatie ziet u alleen maar invoervelden.

1. Vul uw e-mail adres in en klik op verbinding maken (onderaan)

2. Voer het wachtwoord in (1) naast het wachtwoordveld staat een ook klik daar op om te zien of het wachtwoord goed is. Klik op Verbinding maken (2)

3. Als de verbinding gemaakt word krijgt u te maken met een certificaat melding klik gewoon op ja om deze certificaat te gebruiken, u kunt ook op nee klikken dan word de SSL certificaat niet gebruikt.

4. Op het einde kunt u kiezen om nog een e-mail adres in outlook te plaatsen of op gereed klikken om outlook te starten.